Kit laser universal, complet cu PLH3D-6W-uSpot

7104.22 Lei

Disponibil: in stoc furnizor

Categorie: Kit-uri universale

Garanție: 6 luni

Descriere

Kit-ul laser universal livrat cu capul laser PLH3D-6W-uSpot

 

Acest kit este configurat pentru o utilizare impreuna cu majoritatea masinilor CNC, incluzand toate partile necesare pentru conectarea pe masina CNC, pe langa partea de conectica, kit-ul cuprinde si Magnetic Laser Dock si adaptorul de 43mm, pentru prinderea in locul motoarelor pentru frezare.

 

Configuratia selectata accepta utilizarea cu majoritatea tipurilor de semnale: Analog 0-5V, Analog 0-10V, PWM/TTL 0-5V, 0-10V si 0-24V. Permite conectarea pe aproape orice tip de controller CNC si orice tip de modulare a semnalului. Tot ce ai nevoie este inclus in acest pachet.

 

Descrierea capului laser PLH3D-6W-uSpot

 

Versiunea de 6W a seriei de capete laser PLH3D. Capul laser pentru gravura este fabricat pentru aplicatii industriale. Cu design robust si compatibilitate cu majoritatea tipurilor de semnale utilizate in masinile CNC sau imprimantele 3D, de asemenea compatibil cu o gama variata de PSU. Cel mai puternic laser la dimensiunile lui. Sistemul de ventilatie asigura cea mai buna racire si evacuare a fumului.

 

Viteza de lucru ridicata, pentru gravare sau taierea materialelor subtiri – capul laser

PLH3D-6W-uSpot este proiectat pentru a atinge cele mai bune performante optice, cea mai mare putere laser, cea mai mica suprafata a spotului si cea mai mare densitate a energiei in punctul focal, pentru cea mai mare viteza de gravare sau debitare posibile cu ajutorul unei diode laser de 6 W. Acest model de cap laser poate grava sau taia diverse materiale precum lemnul, cartonul, cauciucul, hartia, materiale textile, pielea, plasticul, balsa, placajul si multe altele, pe metale se pot obtine rezultate foarte bune pentru gravura pe inox, titan sau alte tipuri de aliaje slab conductoare de caldura. Comparat cu celelalte modele de capete laser, puteti grava sau taia cu pana la 40% sau 80% mai mult in acelasi interval de timp.

 

Ansamblu de lentile personalizat si usor de curatat – acest model de cap laser este livrat cu un ansamblu nou de lentile, care livreaza cea mai mare putere optica de iesire, asigura o suprafata mica a spotului si ofera cea mai mare densitate de energie, comparate cu celelalte modele de capete laser din seria PLH3D. De asemenea ansamblul de lentile este foarte usor de curatat intrucat suprafata lentilei este usor accesibila.

 

Descrierea adaptorului universal PLH3D-CNC

 

Modulul cheie al capului laser PLH3D-6W-XF este adaptorul PLH3D-CNC care poate "arma"sau "dezarma"capul laser. Armarea inseamna activarea sursei de alimentare; un cap armat poate genera raza laser. Dezarmarea inseamna oprirea sursei de alimentare, aceasta aduce capul laser intr-un mod sigur unde generarea razei laser este imposibila.

 

Capul laser poate fi verificat prin generearea unui impul scurt la putere maxima.

 

Sistemul de protectie integrat in adaptorul PLH3D-CNC poate preveni utilizarea neautorizata sau oprirea de urgenta. Intrerupatorul cu cheie, protejeaza impotriva utilizarii de catre copii sau persoane neautorizate. Armarea capului laser este facuta doar manual prin intoarcerea cheii pe pozitia ON apoi prin apasarea butonului rosu de armare. Un circuit special previne armarea in cazul existentei defectiunilor electrice in circuit. Capul laser este automat dezarmat in cazul unei urgente: pierderea alimentarii principale, defectiuni ale PSU, intreruperea sau deconectarea cablului de conexiune.

Dupa dezarmare, sistemul va ramane intr-o stare de siguranta, rearmarea va necesita apasarea butonului rosu de catre utilizator.

 

Caracteristici principale ale adaptorului PLH3D-CNC:

 • Soft start
 • Indicator cu leduri: alimentare, armat, laser functional
 • Microcontroler incorporat - watchdog
 • Doua intrari programabile
 • Doua terminale de siguranta (de exemplu: cheie de siguranta, E-Stop)
 • Dezarmare automata dupa pierdere alimentare
 • Testare raza laser (1 sec.)
 • Compatibilitate cu capetele laser PLH3D
 • ON/OFF cu cheie pentru prevenirea accesarii neautorizate
 • Carcasa din aluminiu
 • Un buton pentru armare, dezarmare, testare

 

Toate tipurile de semnale de control CNC

 

Atentie! Se va utiliza un singur tip de conexiune, in functie de posibilitatile masinii CNC pe care o detineti.

 

Adaptorul universal PLH3D-CNC permite utilizarea a aproape tuturor tipurilor de semnale utilizate la masiniile CNC.

 

Toate cablurile de conexiune sunt etichetate, pentru o selectie foarte usoara.

 • Analog modulation 0-5V
 • Analog modulation 0-10V
 • TTL/PWM modulation 0-5V
 • TTL/PWM modulation 0-10V
 • TTL/PWM modulation 0-24V
 • Low TTL/PWM

 

7 tipuri de cabluri – conectare universala

Descrierea cablurilor de conexiune pentru diferitele tipuri de conectori disponibile pe masinile CNC. Foarte usor, alegeti tipul de conector care se potriveste cu masina dumenavoastra!

 1. Conector aurit Tata – permite conectarea pe conectorii auriti tip mama. Acestia trebuie conectati la conectorii mama responsabili de modularea semnaului de pe masina CNC. Pentru semnalele de iesire Analog 0-5V sau Analog 0-10V sau TTL/PWM si GND. Foarte simplu conectati aceste fire la cele corespunzatoare de pe masina CNC, responsabile pentru semnalele de control pentru unitatea laser, firul albastru la masa (GND) iar cel rosu la semnal. Utilizati apoi conectorul din set pentru conectarea firelor la adaptorul universal PLH3D-CNC.
 2. Fire cu capul pregatit pentru lipire – permite conectarea directa prin lipire pe controllerul masinii CNC. Tot ce trebuie sa faceti este sa identificati pe placa electronica a controller-ului masinii CNC punctele sau componentele electronice de unde se pot lua semnalele pentru controlul capului laser. Simplu, lipiti firul albastru la masa (GND) iar cel rosula semnal apoi conectati-le cu ajutorul conectorului inclus in pachet la adaptorul universal PLH3D-CNC. Semnalele disponibile pentru acest tip de conexiune sunt: Analog 0-5V, Analog 0-10V, TTL/PWM.
 3. Conector aurit mama – permite conectarea la mufele cu pini auriti tip tata. Acestia trebuie conectati la conectorii tata responsabili de modularea semnaului de pe masina CNC. Pentru semnalele de iesire Analog 0-5V sau Analog 0-10V sau TTL/PWM si GND. Foarte simplu conectati aceste fire la cele corespunzatoare de pe masina CNC, responsabile pentru semnalele de control pentru unitatea laser, firul albastru la masa (GND) iar cel rosu la semnal. Utilizati apoi conectorul din set pentru conectarea firelor la adaptorul universal PLH3D-CNC.
 4. Fire cu pin – permit conectarea pe blocurile de terminale sau conecatrea cu prindere prin surub. Pentru semnalele de iesire Analog 0-5V sau Analog 0-10V sau TTL/PWM si GND. Foarte simplu conectati aceste fire la cele corespunzatoare de pe masina CNC, responsabile pentru semnalele de control pentru unitatea laser, firul albastru la masa (GND) iar cel rosu la semnal. Utilizati apoi conectorul din set pentru conectarea firelor la adaptorul universal PLH3D-CNC.
 5. Fire cu pin pentru conectorii D-SUB – permite conectarea pe masinile cu mufa de conexiune de tip D-SUB mama. Pentru semnalele de iesire Analog 0-5V sau Analog 0-10V sau TTL/PWM si GND. Foarte simplu conectati aceste fire la cele corespunzatoare de pe masina CNC, responsabile pentru semnalele de control pentru unitatea laser, firul albastru la masa (GND) iar cel rosu la semnal. Utilizati apoi conectorul din set pentru conectarea firelor la adaptorul universal PLH3D-CNC.
 6. Conector cu pin aurit – permite conectarea pe mufele aurite corespondente. Pentru semnalele de iesire Analog 0-5V sau Analog 0-10V sau TTL/PWM si GND. Foarte simplu conectati aceste fire la cele corespunzatoare de pe masina CNC, responsabile pentru semnalele de control pentru unitatea laser, firul albastru la masa (GND) iar cel rosu la semnal. Utilizati apoi conectorul din set pentru conectarea firelor la adaptorul universal PLH3D-CNC.
 7. Fire conector mama pentru mufele D-SUB – permite conectarea pe masinile cu mufa de conexiune de tip D-SUB tata. Pentru semnalele de iesire Analog 0-5V sau Analog 0-10V sau TTL/PWM si GND. Foarte simplu conectati aceste fire la cele corespunzatoare de pe masina CNC, responsabile pentru semnalele de control pentru unitatea laser, firul albastru la masa (GND) iar cel rosu la semnal. Utilizati apoi conectorul din set pentru conectarea firelor la adaptorul universal PLH3D-CNC.

 

ATENTIE!

 • Intelegeti ca aceasta unealta NU este o jucarie
 • Radiatia laser este periculoasa si daca este dispersata sau reflectata
 • Folositi intotdeauna filtrele adecvate dedicate (430-480nm) pentru masina CNC, pentru a impiedica reflectarea radiatiei laser
 • Niciodata nu aplicati raza laser catre oameni sau animale
 • Niciodata nu atingeti raza laser, va poate cauza arsuri sau alte vatamari
 • Niciodata nu va uitati in raza laser sau catre punctul laser cat timp materialul este prelucrat
 • Radiatie laser - Nu va expuneti ochii sau pielea in radiatia directa sau reflectata
 • Produs laser clasa 4

Instalare

Utilizare

Specificatii

Dimensiuni
40 x 55 x 105 mm
Putere maxima consumata
30W
Greutate (Kg)
0.22
Lungime de unda
450 nm
Modulation imput 2
0 - 24V TTL/PWM
Nivel de zgomot
58 dBA
Distanta de focalizare
60 mm
Modulation imput 1
0 - 5V Analog/TTL/PWM
Laser Diode Optical Power
6 W
Max. Power Density
680 [kW/cm^2]
Tensiune alimentare
12 - 24 V
Interval de temperatura (operare)
0 - 45°C
Sistem de prindere (mm):
M3 x 0.5 x 4.5 mm
Tip de prindere
4 gauri 24 x 15 mm
Latime de banda modulare (Maxim)
30 kHz
Lungime cabluri
5 m
Rezolutie
<150um
Distanta focala
Fixa
Optimizat pentru materiale
< 5 mm
Viteza de lucru
Foarte mare

Review-uri

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o nota produsului
Adaugă un review
5
80% Complete (danger)
0
4
80% Complete (danger)
0
3
80% Complete (danger)
0
2
80% Complete (danger)
0
1
80% Complete (danger)
0

Ratingul general al produsului

0 (0 review-uri)

Întrebări și răspunsuri

Ai o nelămurire?

Pune o întrebare despre produs.

Vă recomandăm și